Afvallen voor de zomer

En inmiddels is het alweer begin mei, wat vliegt de tijd voorbij. Zo ben je even een paar maanden druk bezig en kom je ongemerkt weer wat kilo’s aan.

Met de zomer in aantocht is het weer tijd om het 43 dagen plan uit de kast te trekken en weer de nodige kilo-tjes af te vallen. Je wilt tijdens de warme dagen toch af en toe lekker in de blote bast kunnen rondrennen zodat je ook mooi gelijkmatig bruin wordt 🙂

Over 43 dagen is het pas halverwege juni dus een mooie tijd om nu te beginnen.

Hoe ga je te werk?

1) download het excel document

2) meet je huidige gewicht

3) maak een plan

4) en ga van start!

Zo ik heb mijn plan klaar, en uitgeprint, deze leg ik met een pen erbij op de slaapkamer bij de weegschaal zodat ik er elke dag aan wordt herinnert.

Morgen ga ik beginnen! BAM!