De zesde en laatste week

Afgelopen week mijn doel weer gehaald, zie hieronder de grafiek. Ik heb nu alle metingen van de dagen door de week nog laten staan zodat jullie kunnen zien hoe dat eruit ziet. Later verwijder ik alle tussen metingen en laat ik alleen de meting van maandag staan.

Waardes kunnen namelijk weleens fluctueren, de ene keer hou je meer vocht vast dan de andere keer. Een bezoek aan het toilet kan vaak al een halve kilo of meer verschil uit maken.

Grafiek gewicht vs prognose na vijf weken
Grafiek gewicht vs prognose na vijf weken

Het gebruik van het Excel document ziet er bijvoorbeeld als volgt uit:

Het 43 dagen plan in Excel
Het 43 dagen plan in Excel

¬†Elke dag die voorbij is kleur ik groen in, waar ik mijn doelen niet gehaald heb maak ik de vakjes rood. In de kolom voor sporten staat mijn planning voor welke dagen ik ga sporten, in mijn geval doe ik dat in de sportschool genaamd “Dynamic”.