Hartslagmeter Sigma PC11

Zoals ik gisteren al zei heb ik op de Hiltho een nieuwe hartslagmeter gekocht, het is de Sigma PC11. Een hele verbetering ten opzichte van mijn vorige Sigma PC3, het fijne van deze hartslagmeter is dat je de zone waarin je wil sporten in kan geven. Voor mij is dat tussen de 120 en 140 hartslagen per minuut voor vetverbranding. Een indicator op het scherm geeft in een oogopslag aan waar je ergens zit. 

Tevens kan hij ook een waarschuwing geven als je buiten je zone komt in de vorm van een piepje, dit heb ik echter uitgezet omdat dit in de sportschool misschien vervelend kan zijn voor de andere mensen die aan het sporten zijn. 

De Sigma PC11 heb ik gekocht voor 29,95 maar ik heb hem op internet al zien staan voor 25 euro.

Sigma PC11
Sigma PC11
Sigma PC3
Sigma PC3