Ruim vier weken bezig

Het doel van 82 heb ik maandag niet gehaald, wel weer ee nieuw record sinds de start (83.3). Zoals ik vorige week al zei zou ik dan de prognose aanpassen. Dit heb ik inmiddels gedaan en de nieuwe grafiek ziet er als volgt uit:

Grafiek gewicht vs prognose na vier weken

Zoals je kan zien heb ik de middelste twee weken ongeveer gelijk gezet met de werkelijkheid. De komende en laatste twee weken van deze 43 dagen wil ik toewerken om onder de 82 te komen.

Stiekem ben ik ook alweer plannen aan het maken voor de volgende 43 dagen, waarschijnlijk neem ik een week rust (geen sportschool) en ga ik dan een nieuw schema maken. Ik zit eraan te denken om dan wat krachttraining toe te gaan voegen, bijvoorbeeld een half uur cardio en dan een half uur kracht. Ik wil wel binnen het uur blijven want ik wil niet teveel tijd doorbrengen in de sportschool, een uurtje vind ik genoeg. Maar hierover later meer, nu de laatste twee weken nog even de aandacht erbij houden!