Sporten goed voor onze hersenen

Aangezien ik zelf bijna geen kranten lees, krijg ik zo af en toe iets onder mijn aandacht geschoven door mensen die zich wel de tijd nemen om kranten te lezen. Zo kreeg ik gisteren het volgende krantenartikel in mijn e-mailbox, erg interessant en ook zeer toepasselijk voor het afvallen voor mannen plan.

Krantenartikel: Beweeg je brein in topconditie
Krantenartikel: Beweeg je brein in topconditie

Zelf merk ik ook dat ik veel actiever ben in mijn werk in de weken dat ik nu bezig ben met “afvallen voor mannen –┬áhet 43 dagen plan”, maar ik had de link nog niet gelegd met de doorbloeding van de hersenen door het sporten. Na het lezen van dit artikel ben ik ervan overtuigd dat hier een kern van waarheid in zit.

Waar die drie uurtjes per week wel niet allemaal goed voor zijn!